Αρχική

Ανέπτυξε τις ικανότητες σου

Κάνε κάτι σήμερα, ώστε αύριο να ευχαριστείς τον εαυτό σου, γι’ αυτό.

Αυτό που είσαι σήμερα, οφείλετε στις πράξεις που έκανες χθες…

Γεια σου

Είμαι ο Γιώργος Δεληκώστας,

Mentor Life Coach

Τί μπορω να κανω για εσενα

Οι Τομείς που Εργάζομαι

Γεώργιος Δεληκώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ

Βοηθάω τον καθένα από εσάς να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Ποιος είμαι σήμερα και γιατί…
Που θέλω να φτάσω…
Τι θα με φέρει πιο κοντά στον στόχο μου…
Πώς θα τα καταφέρω …

Είμαι ο Γιώργος Δεληκώστας, Σύμβουλος Επαγγελματικής και Προσωπικής Ανάπτυξης και μαζί μπορούμε να δώσουμε απαντήσεις που θα σε οδηγήσουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.
Μέσω τακτικών, συνήθως εβδομαδιαίων, προσωπικών συναντήσεων (ή και διαδικτυακά), αναπτύσσουμε μία σχέση συνεργασίας που επιτρέπει την ανταλλαγή εμπειριών, απόψεων, πληροφοριών και πρακτικών συμβουλών στοχεύοντας τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ανάπτυξη.
Με μία συστημική προσέγγιση, εργαζόμαστε μαζί, στην ταυτόχρονη ανάπτυξη και των 5 διαστάσεων της ανθρώπινης σου φύσης (Σωματικής, Πνευματικής, Νοητικής, Συναισθηματικής και Κοινωνικής) επιτυγχάνοντας έτσι ισορροπία σε κάθε τομέα της ζωής σου, απαραίτητη προϋπόθεση για συνεχή εξέλιξη.

Άκουσε τα podcasts που έχουμε ανεβάσει

spotify
apple_podcast
google_podcast
breaker
pocket_cast

DAILY REMINDER

Μία σημαντική υπενθύμιση για κάθε μέρα…

Στο τέλος κάθε μέρας στο γραφείο, μελετώντας προσεκτικά τις σημειώσεις μου για το κάθε ραντεβού, καταγράφω έναν τίτλο ή μια πρόταση που θα χαρακτήριζε την κάθε συνεδρία, την κάθε συνάντηση. Είναι μία συνήθεια πολλών χρόνων, που προσωπικά με βοηθάει να θυμάμαι τα θέματα που έχουμε αναλύσει σε βάθος χρόνου με κάθε άτομο ξεχωριστά.

Πριν από λίγο καιρό, επέλεξα τα θέματα των συναντήσεων από μία συγκεκριμένη πελάτισσα μου, τα οπτικοποίησα, και άρχισα να της στέλνω ένα κάθε μέρα ως «ημερήσια υπενθύμιση». Το ζητούμενο ήταν εκείνη με τη σειρά της να κάνει μία μικρή ανάλυση του κάθε «Daily Reminder» (όπως το ονόμασα), από την θέση όμως που βρίσκεται σήμερα. Τα εκπληκτικά αποτελέσματα αυτής της ενέργειας μοιράζομαι εδώ μαζί σας (πάντα με την σύμφωνη γνώμη της συγκεκριμένης πελάτισσας), με τη βεβαιότητα ότι θα είναι χρήσιμα για πολλούς από εσάς, μιας και δεν είναι γραμμένα από την οπτική γωνία ενός ειδικού για το πώς βοήθησε κάποιον, αλλά από το ίδιο το πρόσωπο που αποκωδικοποιεί την βοήθεια που ζήτησε.

αρθρα

Κατηγορίες άρθρων

Κλείσε ραντεβού

Η άμεση αλληλεπίδραση μεταξύ μας είτε αυτό ονομάζεται προσωπική συνεδρία (διαδικτυακή ή φυσική), είτε διαδικτυακό σεμινάριο, είτε επικοινωνία με e-mail είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την φύση και τον σκοπό του χώρου αυτού. Στόχος μας να βοηθήσουμε όσους το έχουν ανάγκη να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω στον προσωπικό τους δρόμο και να βγουν νικητές στις δικές τους μάχες.

Όποια κι αν είναι η σημερινή σου κατάσταση, μπορείς να την αλλάξεις…
Ανακάλυψε κι ΕΣΥ … Ποιοι είναι αυτοί οι τρελοί που μοιράζουν ΑΓΑΠΗ!!!

Υποστηρικτές